About Clean i.T

Ποιοι είμαστε

Το CLEAN i.T είναι η Νο1 δωρεάν πλατφόρμα παραγγελίας επαγγελματικών υπηρεσιών καθαριότητας στην Ελλάδα. Μέσω της πλατφόρμας, μπορείς να κλείσεις το επόμενο καθάρισμα του ακινήτου σου μέσα σε λίγα μόνο λεπτά, χωρίς να χρειαστεί να ψάξεις καθόλου για να βρεις το κατάλληλο άτομο που θα καθαρίσει τον χώρο σου ή να αγχωθείς για την ποιότητα και την ασφάλεια των υπηρεσιών. Το CLEAN i.T προσφέρει επαγγελματικές υπηρεσίες καθαρισμού και συνεργάζεται αποκλειστικά με τις καλύτερες και πιο γνωστές επαγγελματικές εταιρείες καθαρισμού στην Ελλάδα, οι οποίες διαθέτουν πιστοποιήσεις και ακολουθούν πρωτόκολλα για την διασφάλιση της υψηλής ποιότητας των υπηρεσιών που προσφέρουν. Η πλατφόρμα είναι διαθέσιμη 24 ώρες την ημέρα, 365 μέρες τον χρόνο. Αποστολή μας είναι να γίνουμε αναπόσπαστο κομμάτι της καθημερινότητας σου, και να είμαστε δίπλα σου όταν μας χρειαστείς.

Γνωρίζουμε από προσωπική εμπειρία, πόσο δύσκολο και απαιτητικό είναι να βρεις κάποιον που εμπιστεύεσαι, και να του επιτρέψεις να μπει στην ζωή σου και τον χώρο σου.

Είμαστε εδώ για να το αλλάξουμε αυτό!

Η ανάγκη

Η ιδέα για το CLEAN i.T ήρθε πρωτίστως από την ανάγκη μας ως καταναλωτές, όταν βρεθήκαμε σε μία κατάσταση απελπισίας με την δουλειά και τις σπουδές να τρέχουν, και τον χώρο μας να είναι σε εξίσου κακή κατάσταση. Διαπιστώσαμε λοιπόν ότι πραγματικά δεν μπορούσαμε να βρούμε κάποιον που μπορούσαμε να εμπιστευτούμε, και αν βρίσκαμε κάποιον, το πρόγραμμά τους είτε δεν κόλλαγε με το δικό μας ή η τιμή των υπηρεσιών άλλαζε διαρκώς, και πάλι θα έπρεπε να ψάξουμε να βρούμε κάποιον άλλο. Και τότε, ένα βράδυ το 2018 η ιδέα ήρθε!

Για κάθε κατάσταση

Το CLEAN i.T θα γίνει η πρώτη επιλογή σου για οποιαδήποτε κατάσταση και αν βρίσκεσαι: είσαι φοιτητής που μένεις μόνος για πρώτη φορά, μένεις με την οικογένειά σου, δουλεύεις άπειρες ώρες και δεν προλαβαίνεις να πάρεις ανάσα, έχεις κάποια ιδιαίτερη περίσταση #partara ή απλά χρειάζεσαι βοήθεια, το CLEAN i.T θα είναι εκεί για εσένα!

Ως σύγχρονοι κάτοικοι των πόλεων, καταλαβαίνουμε απόλυτα πόσο τρελή και χαοτική μπορεί να είναι η καθημερινότητα, και πόσο σημαντικό είναι να αισθάνεσαι ασφάλεια και ότι σε φροντίζουν – αυτή είναι η πραγματικότητα μας.

Γιατί το CLEAN i.T

ease of use

Εύκολο στην χρήση – Σταμάτα να ψάχνεις για καθαριστή.

Το CLEAN i.T κάνει την διαδικασία εύρεσης καθαριστή όσο απλή μπορεί να γίνει! Οι μέρες που ρώταγες γνωστούς και φίλους αν ξέρουν κάποιον να καθαρίσει τον χώρο σου ανήκουν στο παρελθόν. Πλέον μπορείς να κλείσεις το επόμενο ραντεβού σου για καθάρισμα, μέσα σε λίγα λεπτά από το κινητό σου ή τον υπολογιστή σου. Εμείς θα αναλάβουμε τα υπόλοιπα!

ease of use

Συνεργασία με Επαγγελματίες

Στο CLEAN i.T η ποιότητα μετράει. Συνεργαζόμαστε αποκλειστικά με επαγγελματικές εταιρείες καθαρισμού και εταιρείες facility management στην Ελλάδα. Οι συνεργάτες μας ακολουθούν πρωτόκολλα που διασφαλίζουν την παροχή υπηρεσιών υψηλής ποιότητας και κατέχουν διαπιστεύσεις για την αποδοτικότητα τους, τις μεθόδους τους και την ποιότητα των υπηρεσιών που προσφέρουν.

ease of use

Γνωρίζεις την τιμή

Οι μέρες που παζάρευες για να κλείσεις τιμή ανήκουν στο παρελθόν. Στην CLEAN i.T γνωρίζεις πάντοτε το εύρος τιμής των υπηρεσιών που έχεις επιλέξει, για κάθε είδος ακινήτου που προσφέρουμε υπηρεσίες καθαρισμού. Αυτό σημαίνει ότι πάντα θα γνωρίζεις το υπόλοιπό σου για το είδος ακινήτου της επιλογής σου, πρίν ακόμα προχωρήσεις με την κράτηση σου.

ease of use

Υπηρεσίες on demand

Σταμάτα να ρωτάς για την διαθεσιμότητα κάποιου άλλου! Το CLEAN i.T προσφέρει πραγματικά υπηρεσίες κατ’αίτηση, με βάση την διαθεσιμότητα του πελάτη, δηλαδή την δικιά σου! Το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να συνδεθείς, να επιλέξεις τον τύπο ιδιοκτησίας, τον τύπο των υπηρεσιών, την ημερομηνία και την ώρα που σου ταιριάζει. Αυτό είναι!

ease of use

Εκπαιδευμένο και Αξιόπιστο προσωπικό

Απο τους σημαντικότερους παράγοντες για να βρείς κάποιον καινούργιο να καθαρίσει τον χώρο σου, είναι να γνωρίζεις ότι μπορείς να τον εμπιστευτείς και ότι ο ίδιος γνωρίζει ακριβώς τι πρέπει να κάνει. Το CLEAN i.T προσφέρει ένα δίκτυο με επαγγελματίες καθαριστές οι οποίοι είναι εκπαιδευμένοι, αξιόπιστοι, και οι οποίοι προσφέρουν υψηλής ποιότητα υπηρεσίες καθαρισμού.

ease of use

Ξέρεις τον καθαριστή σου

Όταν ολοκληρώνεις και υποβάλλεις την κράτηση σου , θα ενημερώνεσαι αυτόματα για την ταυτότητα του καθαριστή σου, το όνομα του και ό,τι στοιχεία χρειάζεται να ξέρεις. Οι καθαριστές διαθέτουν υψηλά κριτήρια αποτελεσματικότητας, και ανήκουν στις μεγαλύτερες εταιρείες καθαρισμού στην Ελλάδα.

ease of use

Ασφαλείς πληρωμές

Για την διαφάνεια της υπηρεσίας, στο CLEAN i.T όλες οι πληρωμές γίνονται ηλεκτρονικά. Θα γνωρίζεις πάντα τις πληροφορίες της κρατησής σου και το συνολικό κόστος ή το εύρος χρέωσης των υπηρεσιών που έχεις επιλέξει, πριν ακόμα προχωρήσεις στην ολοκλήρωση της κράτησης σου. Έτσι, θα γνωρίζεις πάντα το υπολοιπό σου, και θα έχεις την δυνατότητα να επιλέξεις την μέθοδο πληρωμής της αρεσκείας σου.

ease of use

Μυστικός Κωδικός

Για να θωρακίσουμε την ασφάλεια σου, ένας μοναδικός κωδικός θα αποστέλλεται αποκλειστικά σε εσένα και τον καθαριστή που έχει αναλάβει να καθαρίσει τον χώρο σου. Μόνο εσείς θα γνωρίζετε τον κωδικό, και θα τον ζητάτε κάθε φορά πριν αφήσετε κάποιον να μπει στον χώρο σας.

ease of use

Προϊόντα

Στο CLEAN i.T φροντίζουμε κάθε λεπτομέρεια. Δεν χρειάζεται να έχεις προϊόντα καθαρισμού στον χώρο σου! Οι εξειδικευμένοι συνεργάτες μας θα φέρουν τα δικά τους επαγγελματικά προϊόντα καθαρισμού.

Πως δουλεύει;

login icon
είσοδος
Συνδεθείτε στον λογαριασμό σας ή δημιουργήστε λογαριασμό
calendar
Κράτηση
Επιλέξτε είδος ακινήτου, τις υπηρεσίες, την ώρα και την μέρα που σας εξυπηρετεί
confirm booking
Επιβεβαίωση
Ελέγξτε τα στοιχεία της κράτησης και προχωρήστε στην πληρωμή
credit card
πληρωμή
Για την διαφάνεια της υπηρεσίας ολες οι πληρωμές γίνονται ηλεκτρονικά

Η ιστορία μας

Το CLEAN i.T ιδρύθηκε το 2018 στην Αθήνα, από μια ομάδα νέων επιχειρηματιών που μόλις τελείωναν τις σπουδές τους και προσπαθούσαν να βρουν τον δρόμο τους. Η πραγματικότητα μας χτύπησε την πόρτα, όταν αποφασίσαμε να μείνουμε μόνοι για πρώτη φορά και ανακαλύψαμε πόσο δύσκολο ήταν να βρεις τα πατήματα και τις ισορροπίες σου – κυρίως στο ίδιο σου το σπίτι. Όταν αντιληφθήκαμε ότι δεν υπήρχε κάποια εταιρεία, που να μας προσφέρει ακριβώς αυτό που χρειαζόμασταν, γνωρίζαμε ότι έπρεπε να αναλάβουμε δράση. Μετά από πολύ δουλειά και προετοιμασία, το CLEAN i.T βγήκε επίσημα στην αγορά το φθινόπωρο του 2022.
Έρχονται πολλά όμορφα πράγματα στην πορεία, και δεν θα μπορούσαμε να είμαστε πιο χαρούμενοι και ενθουσιασμένοι που είμαστε κομμάτι της καθημερινότητας σας!